Собственикът на Локо София разкри трудностите и целите пред клуба


Собственикът на Локо София разкри трудностите и целите пред клуба
Снимка: Lap.bg

3286 0

Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, сподели за трудностите и радостите при "железничари". Босът разкри, че поради липсата на финансиране, му се е наложило да изтегли личен кредит за лиценза на стадион "Локомотив".

"С голямо удоволствие и организация чакаме първия мач, който ще е първи на нашия стадион. За мен е голямо предизвикателство. Има много ремонти и организация, за да посрещнем нашите фенове на стадиона ни. Това е голяма мотивация за футболистите", заяви Василев.

"С оглед на това, което се случва в нашата държава- избори, правителства, близо година и три-четири месеца чаках да се финансира осветлението на Локомотив (София), но това не се случи. Бях принуден да изтегля личен кредит, за да направя това осветление и да получим лиценз от БФС. Направил съм всичко това за нашите фенове. Това е отборът на моето сърце.

Търсим нови футболисти, които да бъдат дори по-добри от тези, които ни напуснаха. Ще трябва време, за да привлечем играчи. Гледаме достатъчно. Ще се опитаме да вземем тези, от които треньорът има нужда. Трансферният прозорец е отворен. Футболистите в последния момент започват да се предлагат, а преди това чакат други оферти.

Дано обаче да попаднем на сериозни момчета, защото през миналата година имах сериозни разочарования от част от футболистите. Трябват ни поне още трима добри играчи, с които да вдигнем нивото. Вървим в правилна посока, но не става нищо бързо", допълни още той.

Ето какви са целите пред столичани според наставника Станислав Генчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички