Изненада: БФС обяви къде ще домакинстват Локо София и Спартак Варна


Изненада: БФС обяви къде ще домакинстват Локо София и Спартак Варна

1456 0

Локомотив София ще приема съперниците си в квартал "Надежда" до 31 август тази година, решиха от Лицензионната комисия към Българския футболен съюз. Така "железничарите" ще ще приемат ЦСКА на стадион "Локомотив". Срещата е част от втория кръг на Първа лига, насрочен за 16 юли от 18:30 часа.

Междувременно Спартак Варна също получи разрешение да приема съперниците си във своя "дом". "Соколите" ще домакинстват на Славия, Пирин, Хебър и Арда на стадион "Спартак". Именно това са домакинствата на варненския тим до края на месец август.

Ето какво обявиха от СТК:

"БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ

Спортно – техническа комисия

Решение – 29.06.2022 г

Предвид решение на Лицензионната комисия при БФС и по молба на ФК „Локомотив 1929“ Сф, насрочените домакински срещи от първенството на Първа професионална лига в светлата част на денонощието до 31.08.2022 година на ФК „Локомотив 1929“ Сф, ще се играят на Стадион „Локомотив“ град София.

Предвид решение на Лицензионната комисия при БФС и по молба на ФК „Спартак 1918“ Вн, насрочените домакински срещи от първенството на Първа професионална лига в светлата част на денонощието до 31.08.2022 година на ФК „Спартак 1918“ Вн, ще се играят на Стадион „Спартак“ град Варна".

Проследете НА ЖИВО контролата на Локо София и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички