След успеха в Благоевград: Станислав Генчев разкри от какво се е притеснявал заради победата над Левски


След успеха в Благоевград: Станислав Генчев разкри от какво се е притеснявал заради победата над Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1083 0

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори след успеха с 1:0 при визитата на Пирин Благоевград. Столичните железничари записаха втора поредна победа в Първа лига и първа извън столицата от 2015 година насам.

Изключително важен успех на негостоприемен терен. Интересно първо полувреме с положения пред двете врати. Възползвахме се от ситуацията, която ни се отдаде. Наблегнахме второто полувреме на защитата, на целия отбор, не само на защитниците и вратаря, нивото беше много добро в дефанзивен план. Пирин е отбор, който трудно допуска, но и трудно вкарва голове“, коментира Генчев.

Лично за мен, беше много притеснително да не си помислим, че сме постигнали нещо голямо след победата с Левски. Тя е хубава но срещу Пирин и Левски е 3 точки, трябва да имаме постоянство и да се стремим към него“, отсече наставникът на столичани.

Ако погледнете резултатите от началото на сезона, нямаме два подред негативни резултата, което е много добре. След загубата от Черно море пет - поредни мача без загуба, след загубата от ЦСКА - веднага победа, загуба от Славия - два подред успеха. Успяваме да реагираме добре и е важното да правим по-дълги серии без загуби“, каза още Генчев.

А ето какъв рекорд направи Станислав Генчев и се нареди до световни величия, след като „наби“ Мъри Стоилов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички