Лошо! Един от спонсорите на Крумовград се оттегля


Лошо! Един от спонсорите на Крумовград се оттегля
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

6508 0

Дебютантът в родната Първа лига – Крумовград, ще загуби един спонсорите си. Според колегите от „Блиц“ бизнесменът Илиян Филипов е обявил, че напуска клуба.

Той е сред основните спонсори на новака в елита ни. Крумовград домакинства на базата на Ботев Пловдив в Коматево. Тази вечер там ще гостува ЦСКА 1948, като двубоят ще започне от 21:15.

Филипов, който е собственик на фирмата, която строи стадион "Христо Ботев" - ПИМК, подаде ръка на новака в Първа лига. Логото на компанията му се появи на фланелките на Крумовград, но се очаква скоро да бъде премахнато. 

Преди дни ръководството на Крумовград разпространи позиция, обяснявайки кой финансира "жълто-сините".

"Клубът финансово се издържа от дарение на фирма “Дънди Прешъс Металс” към община Крумовград, рекламен договор за лого на екипа с най-голямата карго авиокомпания “Компас Карго Еърлайнс”, рекламен договор с ПИМК, както и множество рекламодатели, чиито лога са на Спортен комплекс “Никола Щерев- Старика”, гласеше тогава официалното съобщение до медиите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: На "Армията" ли отива? Легендата на ЦСКА Христо Янев поема отбор от Първа лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички