Кирил Котев разкри подробности за топ трансфера на ЦСКА 1948 и обяви: Отношенията ни с Интер ще стават още по-добри


Кирил Котев разкри подробности за топ трансфера на ЦСКА 1948 и обяви: Отношенията ни с Интер ще стават още по-добри
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1650 0

ЦСКА 1948 представи официално новото си звездно попълнение Никола Илиев. 18-годишният национал на България идва под наем от Интер за период от 1 година.

Той ще играе с №17 при „червените“. Спортният директор на клуба Кирил Котев представи официално пред медиите Илиев. Той разкри подробности за реализирането на сделката.

КАК СЕ СТИГНА ДО ГОЛЕМИЯ ТРАНСФЕР?

"Първо, изключително щастливи сме от привличането на Никола. От доста време имахме интерес, но не стават толкова лесно нещата. В последния месец успяхме да влезем в контакт и тогава вече се развиха бързо нещата. Помогнаха отношенията на Добри Гьонов в Италия. Работата, която успя да свърши, както и целият спортно-технически щаб, доведе до трансфера. Много голямо желание от негова страна (бел. ред. Никола Илиев) също допринесе да се случат нещата. Срокът на договора е за 1 година под наем с опция за подновяване. Ще преценим след това как да се процедира", обяви Котев при представянето на Илиев.

БЪДЕЩИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ЦСКА 1948 И ИНТЕР

"Най важно за трансфера бе желанието на Никола. С Интер преговорите вървяха много добре. Скоро ще уважим тяхната покана да обиколим бази и офиси. Отношенията ни с тях тепърва ще са още по-добри", разкри той за бъдещи отношения с Интер .

"Откогато пристигнах в клуба, се говори за Никола и се споменава името му и сме опитвали да си го нагласим в нашата селекция. Може и да има още нови попълнения, може и да се разделим с някого или да преотстъпим, има време", каза още Котев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кристиян Малинов е отказал солидна оферта от ОАЕ заради приятелката си, но Лудогорец и ЦСКА 1948 може да се възползват

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички