Славко Матич: Нивото ни е по-високо от Втора дивизия


Славко Матич: Нивото ни е по-високо от Втора дивизия
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1239 0

Треньорът на Септември София Славко Матич говори след порежението от Левски в 1/4-финала за Купата на България. Специалистът похвали своите възпитаници въпреки че не продължиха напред в турнира.

"Първо да честитя на Левски, заслужена побда. Това са млади момчета, средна възраст под 21 г. Това е един голям опит за тях. Мисля, че се справихме достойно. Можехме да вкараме гол. Второто полувреме веднага дузпа и стана трудно. Мисля, че Септември се справи достатъчно добре, но не достатъчно, за да направим изненада. Нивото ни беше повече от втора дивизия.

Искахме да сме по-агресивни, по-високо да излизаме. Не беше достатъчно лесно. Имахме моменти, когато можехме по-добри неща да направим, но съм доволен от момчетата и каквото показаха.

Достатъчно добре се справихме. Аз съм тук 7-8 седмици, момчетата работят, слушат, вървят в правилна посока. Левски днес има и фенове, страхотна атмосфера, момчетата имаха добър опит да играят с добър отбор като Левски.

Мисля, че момчетата видяха на какво ниво сме. Просто трябва да подходим със самочувствие, с характер, могат да станат големи футболисти", коментира Славко Матич.

Ето и какво каза Станимир Стоилов след края на срещата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички