Славия тренирали в ресторант за Лудогорец, Заги иска точки и от ЦСКА и Черно море


Славия тренирали в ресторант за Лудогорец, Заги иска точки и от ЦСКА и Черно море
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1726 0

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, изрази задоволството си от себераздаването, показано от играчите при победата над Лудогорец с 3:2. Запитан как успяха да постигнат тази победа, сърбинът заяви:

"Себераздаване, това бе на първо място. Говорихме си преди мача за миналото време, но знам, че не може да започнеш да играеш качествен футбол отново толкова бързо".

"Надявам се това себераздаване да продължи и в другите мачове, завръща се лека-полека самочувствието и се надявам да играем така и в следващите срещи", продължи Загорчич пред "Диема спорт".

Той заговори за тренировки и коремни преси, правени в ресторант преди двубоя в Разград. "Нямаше какво да се прави и единствено раздвижихме момчетата. Обстоятелствата го налагаха, днеска играчите показаха това и на терена", посочи треньорът.

"Искаме да запазим подема си. Надявам се в оставащите три мача да вземем точки също. Това ни е идея и така трябва да мислим всички. Показахме, че сме гладни, че искаме победата и да се надяваме, че ще продължаваме така", завърши той. По-рано и считаният за цесекар Светослав Вуцов поиска победа над "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички