Славия се разделя с капитана си, който е и национал на България, срещу шестцифрена сума


Славия се разделя с капитана си, който е и национал на България, срещу шестцифрена сума
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

2700 0

Националът на България и капитан на Славия - Радослав Кирилов, най-вероятно ще напусне Първа лига по време на предстоящата зимна пауза и ще заиграе в Елита на Русия, информира днес "Тема Спорт".

Изданието твърди, че интерес към него има от страна на два отбора, а "белите" ще спечелят около 200 000 евро от продажбата му! Интересно е да се отбележи, че през лятото Кирилов бе близо до договор с ЦСКА, но в крайна сметка "армейците" предпочетоха да вземат Калоян Кръстев.

Кръстев така и не успя да се наложи в състава на Стойчо Младенов и в последно време се твърдеше, че "червените" ще го "разменят" за капитана на Славия, но Венци Стефанов отрече тези информации и каза, че Радослав Кирилов трябва да излезе в чужбина.

През този сезон 29-годишният нападател на "белите" изигра 16 мача в Първа лига и в тях отбеляза 4 гола. В последно време пък и Ясен Петров започна по-често да му гласува доверие с екипа на националния отбор!

Вчера Славия не успя да победи Ботев Пловдив у дома си и изпусна шанса поне временно да излезе на второ място в класирането, измествайки ЦСКА от него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички