Славия постави ултиматум на Загорчич


Славия постави ултиматум на Загорчич
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1562 0

Ръководството на Славия е поставило тежка задача пред завърналия се начело на отбора Златомир Загорчич. Шефовете на „белите“ са поискали от специалиста да спечели 9 точки в следващите 3 срещи на тима, пише „Мач Телеграф“.

Изпълнението на тази цел ще позволи на Славия да посрещне по-спокойно следващата серия от тежки мачове – последователно срещу Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Иначе, „белите“ имат сравнително удобна програма, която предхожда тези сблъсъци.

Днес Славия приемат Крумовград, а след това имат мачове с други опашкари – Етър ВТ и Ботев Враца. Успехи в тези двубои могат да позволят на славистите да се измъкнат от зоната на изпадащите.

Заги направи вече две тренировки на „Овча купел“ и има някаква представа за евентуалния състав, с който ще излезе срещу Крумовград. Извън състава със сигурност остава вратарят Светослав Вуцов, както и Кристиян Добрев. Двамата не са достигнали необходимата форма, след като се възстановиха от травми.

ВИЖТЕ ОЩЕ: „Положението е много зле…“! Загорчич каза болезнената истина за положението на Славия след завръщането си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички