Наказание бави Златомир Загорчич за третия му дебют в Славия


Наказание бави Златомир Загорчич за третия му дебют в Славия
Снимка: БГНЕС

1055 0

Славия, който се намира в много тежка ситуация, посреща днес Крумовград в третия дебют на Златомир Загорчич. Той се завърна, след като замени Иван Колев на поста.

Загорчич ще почака за новия си дебют в Славия

Заги обаче реално няма да може да направи дебют заради наказание, което има от миналия сезон. Бившият национал на България има да изтърпява две срещи от санкция за натрупани жълти картони в началото на май. Малко преди да си тръгне от "Овча купел".

Така Славия ще бъде без новия си стар старши треньор и в домакинството срещу Лудогорец. Отложената среща от шампионата е за 2 ноември. Вместо него указания от пейката ще дават Мартин Кушев, който също се завърна в "Овча купел" и Дарко Тасевски. Заги пък ще изгледа срещите от ложата на стадион "Александър Шаламанов", пише "Тема спорт".

Златомир Загорчич ще се завърне на пейката в друго домакинство – срещу Етър на 6 ноември (понеделник). Белите влизат в серия от 4 поредни срещи на своя стадиона – четвъртата ще е срещу Ботев Враца. Наставникът бе искрен след завръщането си като определи положението като "много зле".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички