Славия осъществи обрат срещу Дунав, Галин Иванов изпусна дузпа


Славия осъществи обрат срещу Дунав, Галин Иванов изпусна дузпа
Снимка: http://chernomorepfc.bg/bg/

784 0

Славия победи Дунав (Русе) с 3:1, след като осъществи обрат на стадиона в Овча Купел. "Белите" победиха пред погледа на Петър Хубчев, като в следващия кръг Левски ще се изправи срещу отбора на Златомир Загорчич на "Герена".

Още в 9' русенци откриха, след като Долапчиев намери Юлиан Ненов. Той изведе Стефан Христов сам срещу вратаря и не сгреши за 0:1. След попадението "белите" натиснаха и в 27' изравниха резултата. След центриране от корнер се стигна до разбъркване в наказателното поле и топката попадна на крака на Емил Стоев, който с мощен удар се разписа за 1:1.

Малко преди края на първото полувреме Емил Стоев напредна и върна към точката на дузпата, където Филип Кръстев овладя и с удар по земя осъществи пълния обрат. След почивката в 64' Славия вкара трети гол. Негов автор бе отново Емил Стоев, като преди това Галин Иванов овладя една топка в центъра на терена, като при ситуацията останаха съмнения за засада на Цветелин Чунчуков Иванов имаше шанс също да се разпише сред голмайсторите, но стреля много слабо от дузпа и Благой Макенджиев изби топката. Славия вече има 36 точки и се утвърждава в първата шестица. Дунав пък е със 17 точки на 12-ото място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички