Венци Стефанов: Бербатов е предател и не става за президент на БФС


Венци Стефанов: Бербатов е предател и не става за президент на БФС
Снимка: Facebook

6337 0

Президентът на Славия Венци Стефанов даде интервю при завръщането на неговия Славия от лагер в Турция. Босът на „белите“ коментира думите на бившия капитан на националния отбор по футбол Стилиян Петров, че Димитър Бербатов е подходящ за президент на Българския футболен съюз.

„Значи предатели...не смятам, че един човек, който предава България и не иска да играе за национални отбор, после да става президент. Той ще предава винаги. Предателът е винаги предател. Когато трябваше да играе за България, той отказа. За вас какъв е? Айде да те чуя“, обърна се Стефанов към един от журналистите. „Ако откажеш да играеш за родината си какъв си? Щом не иска да играе за родината, не може да бъде друг.“

„Сега тук президент. Колко работни дни има, някъде да е работил? Да е правил нещо, видял ли си нещо?“. Стефанов коментира и евентуалната кандидатура на Стилиян Петров. „Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Това момче знае какво говори и какво прави. Стилиян е интелигентно момче. Всеки може да се кандидатира, даже и вие. Кандидатирате се, отивате на конгреса, излизате със своята позиция и ако ви изберат – изберат“, добави президентът на Славия.

А ето защо Венци Стефанов няма да бъде в следващия Изпълком на БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички