Славия чака бразилец, който ще впечатлява Златомир Загорчич по време на паузата в Първа лига


Славия чака бразилец, който ще впечатлява Златомир Загорчич по време на паузата в Първа лига
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1702 0

Ръководството и треньорският щаб на Славия очакват бразилски футболист, който да изкара пробен период на стадион "Александър Шаламанов", съобщава "Тема Спорт".

Изданието не посочва неговото име, а само уточнява, че става въпрос за нападател, който трябва да пристигне в България в края на следващата седмица (12-18 септември).

Бразилецът ще се опита да впечатли старши треньора Златомир Загорчич по време на паузата за националните отбори в края на месеца, а тогава "белите" ще проведат и приятелски мач, като съперникът за него все още се уточнява.

Допълва се още, че освен нападател, в "Овча Купел" са чакали и халф, който също е бил чужденец, но в последния момент разговорите между двете страни са претърпели неуспех. 

Най-старият столичен клуб остана без опитни офанзивни играчи, след като Йон Бакеро премина в Понтеведра, а Радослав Кирилов отиде при ЦСКА 1948. Единственият чист централен нападател в момента е Ахмед Ахмедов. Славия е на осмо място във временното класиране с актив от 15 точки след 7 изиграни мача.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Цветомир Найденов написа интересен пост в социалните мрежи след загубата на ЦСКА 1948!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички