"Бях пълен глупак да не остана в София" - бивш играч на ЦСКА съжали, че е напуснал "армейците"


"Бях пълен глупак да не остана в София" - бивш играч на ЦСКА съжали, че е напуснал "армейците"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2563 0

Бившият полузащитник на ЦСКА от периода 2008-10 година - Викторс Мороз, даде интервю пред "Latvia.postsen", в което призна, че не е трябвало да напуска България.

42-годишният латвиец, който в момента е треньор на местния шампион РФС, заяви, че за него е било удоволствие да носи "червената" фланелка: "ЦСКА е наистина голям клуб с много, много фенове. За мен беше удоволствие да нося "червената" фланелка. Тогава отстранихме Динамо Москва и радостта беше огромна. Най-специално беше гостуването на Рома. За съперника играха звезди като Даниеле де Роси и Жервиньо".

"Взех участие в 4 от мачовете ни в групите на Лига Европа и пропуснах два заради контузия. Завършихме само с 1 точка, но всъщност не бяхме много по-слаби от противниците си".

Мороз обясни и защо си е тръгнал от "Българска армия" и защо след това е съжалявал за решението си: "След два сезона в клуба, договорът ми изтече. Вестниците пишеха, че Селта Виго и Енерги Котбус се интересуват от мен. Не знам дали това бе вярно, но бях сигурен, че ще си намеря силен клуб".

"ЦСКА ми предложи нов контракт с 20-30% по-ниска заплата и аз отказах. Имах оферти от Русия и Казахстан, но исках да остана в Европа. Времето обаче минаваше и накрая се оказа, че единствената ми опция е втора дивизия на Кипър. Затова вече казвам на всички млади футболисти да внимават с решенията си. Аз бях пълен глупак да не остана в София", заяви треньорът, който взе точка от Фиорентина (1:1) при гостуването на РФС в Италия в мач от първия кръг на Група "А" в турнира Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички