Галин Иванов: Отиваме на "Армията" за трите точки


Галин Иванов: Отиваме на "Армията" за трите точки
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1695 0

Полузащитникът на Славия Галин Иванов говори преди поредния кръг от Първа лига, в който един срещу друг ще се изправят столичните ЦСКА и "белите". Той сподели очакванията си пред Дарик радио и dsport преди гостуването на стадион "Българска армия":

"Целите са да играем мач за мач, колкото и клиширано да звучи, да играем по-добре, да побеждаваме, да се налагат млади футболисти и да се продават в чужбина. Отборът горе-долу е добре, може и по-добре. С времето ще станат нещата.

Надявам се младите да се учат. С каквото мога, помагам. Който иска да върви нагоре и да се развива, пита. Кристиян Стоянов и Кристиян Добрев имат потенциал и да отидат в чужбина, стига да не се главозамайват.

Тежък мач ни чака с ЦСКА. Добър отбор са. Имат чужденци, които могат да решат всеки един мач, но отиваме за трите точки, да дадем всичко от себе си и се надяваме да си тръгнем щастливи. Не бих казал, че имат някакви слабости. Не сме правили анализ, все още. Ще дадем всичко от себе си, а какво ще стане, никой не знае".

Вижте на каква сума за билетите за мача!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички