Скоропостижно! Славия и Бакеро се разделят при загуба от ЦСКА 1948?


Скоропостижно! Славия и Бакеро се разделят при загуба от ЦСКА 1948?
Снимка: БГНЕС

5066 0

Ще приключи ли скоропостижно кариерата на Хосе Мария Бакеро в Славия? Според колегите от „Мач Телеграф“ „белите“ ще имат нов треньор, ако допуснат поражение при домакинството на ЦСКА 1948, което ще е следващия понеделник.

ПРИЧИНИТЕ ЗА ЕВЕНТУАЛНОТО НАПУСКАНЕ НА БАКЕРО

 Причината са не само слабите резултати на най-стария столичен клуб, ами и ужасната игра. Привържениците на „белите“ вече заливали с критики Хосе Мари Бакеро, а думите му след тежкото поражение с 0:3 от Берое, че това бил най-добрият мач на неговия отбор, са прелели чашата.

Назначението на испанския ветеран беше голям риск, защото той не беше старши треньор близо 10 години. През този период той работеше в академията на Барселона – Ла Масия и съдейства за трансфера на Мартин Георгиев на „Камп Ноу“.

Сега обаче и двамата са в „Овча купел“. Бакеро започна с измъчен успех над Етър, а след това отборът му падна от Ботев Вр. Равенството с ЦСКА на „Армията“ върна усмивките в „белия“ лагер, но последвалите тежки загуби от Черно море (1:5) и Берое (0:3), поставиха на карта бъдещето на Бакеро.

Напрежението в Славия се видя нагледно и в Стара Загора, когато на терена се скараха Галин Иванов и Ерол Дост. Добре, че се намесиха съотборниците им и не се стигна до по-грозни сцени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бакеро се ядоса, прати играч във втория отбор на Славия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички