В дефанзивен стил ли ще играе Славия? Бакеро с ясен отговор


В дефанзивен стил ли ще играе Славия? Бакеро с ясен отговор
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1490 0

Наставникът на Славия Хосе Мария Бакеро очаква още подобрения в своя отбор, въпреки че бе доволен от победата срещу Етър. Той допълни, че очаква "белите" да се подсилят с още един нов играч.

С дефанзивна концепция ли ще играе Славия?

"Като всеки отбор, който е новак, беше нормално в началото, че Етър ще играе добре и ще покаже добро ниво. Справихме се добре, влязохме в играта след това. Имахме няколко ситуации и беше нормално да се разпишем. Работихме, направихме много промени в концепциите в играта. Опитахме нова идея в отбора. Бяхме агресивни, видях много неща, които да подобрим. Направихме и много неща добре", каза Бакеро.

"Важно е колко ще са спокойни играчите. Може да си дефанзивен с четирима защитници и да си офанзивен с трима централни защитници. Футболът може да бъде различен. Тази концепция не е дефанзивна. Първо ще видим какво направихме днес, много съм доволен от играчите. Спечелихме, но има много неща, които да подобрим", завърши той, като сподели, че очакват още един нов играч. Капитанът на Славия Галин Иванов бе категоричен, че играчите има много какво да научат от новия си наставник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички