Скандално: Професионален нападател от България шофира под въздействие на кокаин


Скандално: Професионален нападател от България шофира под въздействие на кокаин
Снимка: iStock

8217 0

Недопустима ситуация около българския футбол! Нападателят от Втора лига Стефан Христов е бил арестуван от полицията в Монтана, тъй като е заловен да шофира автомобила си под въздействието на кокаин, информира местното издание "Конкурент". От клуба му (Монтана) моментално са освободили атакуващия футболист!

31-годишният плевенчанин е бил зад волана на "Мерцедес Е 270" и е спрян в неделя сутринта малко преди 10:00 на кръстовището на улиците "Генерал Столетов" и "Трети март". Направен е тест за наркотици, който се оказал положителен за употреба на кокаин.

При претърсване на хотелската стая, където живеел мъжът, на нощното шкафче е намерено и иззето бяло прахообразно вещество с тегло 1,3 грама, което при направения полеви тест реагирало на кокаин. Срещу плевенчанина е започнало досъдебно произвество, информира още изданието.

Президентът на Монтана Румен Панайотов е потвърдил информацията и е споделил, че клубът вече няма нищо общо с играча, тъй като не толерира подобни действия.

"Да, разделихме се със Стефан Христов, тъй като клубът не толерира подобни действия. Длъжни бяхме да го направим. Иначе може да потърсите самия футболист да ви каже повече", заяви Панайотов пред "Гонг".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички