"Левски търси теб": "Сините" с важна стъпка за бъдещето


"Левски търси теб": "Сините" с важна стъпка за бъдещето
Снимка: Левски

787 0

От Левски излязоха със страхотна новина за бъдещето. В "синия" клуб (и по-конкретно в академията) се откриват самостоятелни групи за набори 2014, 2015 и 2016. "Левски търси теб" - така бе озаглавено от клуба на официалния му сайт. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Ако футболът за теб е страст? Ако изпитваш неописуемо вълнение всеки път, когато си с топка в краката? Ако спортът за теб е вдъхновение и искаш да се изградиш като успешен играч, то „Левски“ търси теб.

„Синята“ академия открива самостоятелни групи за набори 2014, 2015 и 2016 с цел да селектира и обучи бъдещите футболни таланти.

В школата на „Левски“ всеки млад играч ще бъде развиван не само като успешен футболист, но и като дисциплиниран, знаещ и уважаващ противника млад човек. Защото ние не сме забравили завета на Гунди, че победата не е на всяка цена, ако потъпква джентълменството и красотата. Не сме забравили, че на „Герена“ история писаха десетки легенди, които останаха в паметта на публиката със своите изключителни футболни качества. И ще продължим да следваме традициите поставени още от първия юношески отбор на „Левски“ създаден през 1922 г. от „кръстника“ на „Левски“- Борис Василев (Боркиша).

За да помним историята на славния „син“ отбор и да градим бъдещето му заедно!

Защото да си левскарче означава да си първи не само в класирането, а и в сърцата на хората. Ела на „Герена“, стани част от голямото синьо семейство!

За записване и контакт: +359 88 7255806 - Стефан Медвецки (старши треньор)".

Междувременно в Левски се завърна легенда на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Мит или истина: български вратар оставя трайна следа в Байерн Мюнхен?

След като SportLive.bg представи повече подробности около кариерите на едни от най-изявените футболисти...

Реклама

Най-четени новини


виж всички