Хамилтън вкара в леглото си сексапилна девойка, събличаща се за пари (СНИМКИ)


Хамилтън вкара в леглото си сексапилна девойка, събличаща се за пари (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images; Instagram / колаж на SportLive

14403 0

7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън отново стана обект на внимание на жълтата преса, след като е имал интимни авантюра с популярен модел от платформата за възрастни "Only Fans", в която красиви момичета се снимат голи срещу пари.

Британският таблоид The Sun пише, че Хамилтън се е появил с ново гадже на парти в Ню Йорк. Нейното име е Джанет Гузман, като тя е сред най-популярните модели в "Only Fans". Вечерта за двамата влюбени е завършила в хотелската стая на Хамилтън, където двамата са се усамотили.

Преди години Люис Хамилтън имаше връзка с музикалната изпълнителка Никол Шерцингер, но двамата се разделиха през 2015-а. След това Шерцингер беше и с най-добрия български тенисист Григор Димитров, но и тяхната връзка приключи преди известно време.

За миналото на Гузман няма особена информация, но пък с красотата си и по-провокативните и разголени снимки тя бързо набира популярност в социалните мрежи. Заради нарастващата ѝ популярност красавицата наема голяма американска компания, която да се грижи за правата ѝ.

ГАЛЕРИЯ от снимки на горещата Джанет Гузман вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички