Скандално: Гонзо признал за кражбите, подкупите и престъпленията на Борислав Михайлов?


Скандално: Гонзо признал за кражбите, подкупите и престъпленията на Борислав Михайлов?
Снимка: Български футболен съюз

5439 0

Един от хората, част от екипа на Димитър Бербатов - Петър Величков, атакува остро техническия директор на Българския футболен съюз - Георги Иванов, след грандиозните скандали, които продължават между двата лагера.

Експертът направи скандални разкрития за управленците на българския футбол. В своя Фейсбук профил той сподели за чут разговор на Гонзо с друг човек.

От него става ясно, че са обсъждани изключително спорни практики от страна на президента на съюза Борислав Михайлов, уличаващи го в кражби, подкупи и други престъпления.

Публикуваме написаното от Величков без редакторска намеса:

"2022 лятото. Летя със сина си от Лос Анжелес за София през Амстердам. В Амстердам в самолета се качва Гонзо с някакво момче с анцуг и лаптоп на рамо. Отива назад в самолета и сяда непосредствено пред сина ми. Някъде след час сина ми идва отпред при мен и ме пита кой е този който стои точно пред него визирайки Гонзо. Разказва ми какво коментира Гонзо с момчето с анцуга. Обяснявал как Михайлов крадял от БФС, как подкупвал съдии и прокурори с откраднатите от БФС пари. Как Михайлов бил на почивка в Созопол в скъп хотел и после донесъл в БФС и отчел фактурата от хотела на която пишело Лагер на футболисти в Созопол.

Гонзо, женчо ли си , или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов яж и мълчи. Стига се прави на принципен само под сурдинка. Плямпаш зад гърба на Михайлов, а имаче си траеш. Това те прави съучастник. Заедно с Бобо сте в кюпа.

И не, няма да ви кажа дали 19 годишния ми син е записал с телефона си разговора на Гонзо с момчето с анцуга и лаптоп на рамо".

Междувременно БФС изуми с наглост, нападайки Бербатов с кратко и неясно ВИДЕО.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички