Скандал след избора на Михайлов: Бербатов се усъмни в изборите, бе освиркван и псуван...


Скандал след избора на Михайлов: Бербатов се усъмни в изборите, бе освиркван и псуван...
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3189 0

По грозен начин се развиха събитията в Зала 1 на НДК. След като стана ясно, че Борислав Михайлов отново ще бъде президент на БФС, той държа реч (първите думи на Михайлов, след като бе избран за президент на БФС). След него Димитър Бербатов, който бе съвсем близо по вот до Михайлов, се качи на сцената за няколко думи.

"Само да кажа нещо, тръгвам си, да, спокойно. Честитя победата. В момента нищо не може да се каже, всичко беше както трябва, благодаря за което. Само ще помоля за следното. Отначало казаха, че има 483 клуба. Просто го казвам. Ето я комисията там, можете да попитате. С неуважение говоря ли? Извинявам се. Благодаря на всички гласуващи. Съжалявам, ако обиждам някого" - заяви Бербатов.

По време на речта му обаче той неколкократно бе прекъсван от хора в залата, които крещяха по просташки начин, освиркваха Бербатов и дори си позволиха да го псуват.

"Господин Бербатов, ще Ви отговоря, защото разбирам, че наистина имате желание да чуете отговора. От гласувалите делегати - гласували са 480. 3-ма души може би не са гласували, може би ги няма. Господин Градев, Вие не сте делегат, Вие сте гост. Господин Градев, ако имате някакви претенции, отнесете се към компетентните органи. От гласувалите - ако е нашият, а не вашият, значи нямате място тук. Ако не считате, че това е Вашият устав" - отговори му водещият на конгреса Камен Костадинов.

"По устава е казано какво трябва да се направи, ако... Благодаря, просто казвам, че има устав, който трябва да се следи. Благодаря ви за изборите, така решихте" - завърши целият цирк, без да има шанс за доизказване от страна на Бербатов и компания.

Sky Sports хвърли бомбата: Борислав Михайлов празнувал предварително сигурната си победа...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички