Теория: Ето как конгресът на БФС ще бъде решен от... 65 делегати


Теория: Ето как конгресът на БФС ще бъде решен от... 65 делегати
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

3378 0

Юристът Георги Градев излезе с любопитна теория, според която 65 делегати ще определят изхода от извънредния конгрес на БФС, който ще определи новия президент на Българския футболен съюз.

"В началото на конгреса, когато трябваше да се гласува евентуалното участие на независим адвокат в секретариата – 212 гласуваха „За“ участието на този адвокат, 203 бяха „против“, а 65 се въздържаха от общо 480 делегата. Сега вече би трябвало да са 473 делегата. Доколкото разбирам от социология това означава паритет. Конгресът ще се реши от 65 делегата, които гласуваха въздържали се и ще трябва да решат в чия полза ще отиде гласуването.

Ще внимаваме до последно. Комисиите до момента бяха бутафорни, които заседаваха до момента. Конгресът се води от Камен Костадинов по начина, по който един апаратчик би го водил" - заяви Градев. А какво стори Бербатов в НДК, за да "промени" правилата и да "подпали" "публиката"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички