Михайлов благодари 5 пъти и отсече: БФС никога не манипулира избори


Михайлов благодари 5 пъти и отсече: БФС никога не манипулира избори
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

1172 0

Новият-стар президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изнесе реч, след като стана ясно, че печели изборите на конгреса, който се проведе в зала 1 на НДК. Той благодари 5 пъти в речта си, която продължи около 2 минути, след което сподели, че БФС никога не е манипулирал избори.

"Уважаеми колеги, скъпи делегати, приятели, благодаря отново за вашето доверие. Днес пред погледа на цяла България, на всички вас, на представителите на УЕФА и на ФИФА, които сами казаха, че по-прозрачен процес не са виждали дори в УЕФА и ФИФА, още един път се доказа, че БФС, неговото ръководство, неговите делегати, никога не са подценявали демократичния избор и никога не са го манипулирали.

Благодаря за доверието. Очевидно след доста тежка, целенасочена кампания, след доста неприятно лице на част от конгреса, част от залата, стигнахте до ваш избор, за който съм много благодарен. Промяна със сигурност ще има, вие сами ще се уверите, но аз отново съм благодарен за това, че ме подкрепихте и за начина, по който се организираха изборите.

Всички са свидетели, че всичко беше прозрачно. Още един път ви благодаря. Ще работя с цялото си сърце в следващите 4 години за вас" - бяха думите на Михайлов.

ЦЕЛИЯТ КОНГРЕС НА БФС И ТОЧНИЯТ РЕЗУЛТАТ ОТ ВОТА

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Черната история на Великобритания и 8-годишния Анди Мъри: Скрит под бюро при трагичен разстрел на деца

Анди Мъри безспорно е един от най-големите британски спортисти в историята. Тенисистът е носил много слава...

Реклама

Най-четени новини


виж всички