Шампионът на Финландия поиска млада звезда на Локомотив (София)


Шампионът на Финландия поиска млада звезда на Локомотив (София)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

992 0

Шампионът на Финландия ХИК Хелзинки иска младата звезда на Локомотив (София) Валентин Николов, пише "Мач Телеграф". Дали ще се стигне до трансфер, ще стане ясно през януари. Понастоящем ХИК участва в груповата фаза на Лигата на конференциите, като техни съперници са Макаби (Тел Авив), ЛАСК (Линц) и Алашкерт. Николов е едва на 17 години, но през този сезон вече има 9 мача в efbet Лига, в които вкара гол от фаул на Черно море.

"Сезонът едва сега започва, все още нищо не сме постигнали. Дали Топ 6 е цел? Би трябвало, но колкото сме близо до шестицата, толкова сме и далеч. Имаме само две загуби - от Берое, където играхме добре и от Лудогорец. Срещу трях тръгнахме да се надиграваме, което се оказа огромна грешка, като знаем каква класа имат", заяви шефът на Локо Иван Василев.

"Освен Вальо Николов налагаме и други юноши - 8 човека имаме в първия тим, някои са на по 16 години... На нас никой не ни помага с нищо, само аз имоят екип сме - терени сме напарвили, школата работи на пълни обороти. Лесно е да издържаш клуб в провинцията, където общините помагат. В София има над 100 клуба, но никой не ни помага", каза бизнесменът.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички