4 гола в едно полувреме и 2 червени картона в края: Ботев (Враца) прегоря срещу Локомотив (София)


4 гола в едно полувреме и 2 червени картона в края: Ботев (Враца) прегоря срещу Локомотив (София)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1460 0

Ботев (Враца) изпусна аванс от две попадения само в първото полувреме и в крайна сметка не се победи с Локомотив (София) в двубой от 10-ия кръг на българската Първа лига. Двата тима завършиха при равенство 2:2. Така "железничарите" остават 7-и с 13 точки от 9 мача, а врачани са с едно място надолу, но с двубой повече и 3 точки пасив.

Всички 4 попадения в този двубой паднаха през първата част. През втората имаше не една и две възможности за още, но в крайна сметка неуспешни. Най-близо бяха домакините в 53-ата минута, когато Чавдар Ивайлов получи извеждащо подаване, комбинира с Матеус Касини, който отблизо вкара. Голът обаче правилно не бе зачетен поради засада.

В последните секунди от срещата пък домакините останаха с двама човека по-малко - първо Тодоров получи директен червен картон (90+1'), а след това Бауренски - втори жълт и респективно червен картон (90+2').

Резултатът в днешния мач бе открит още в 8-ата минута, когато Юлиан Ненов центрира от пряк свободен удар на далечната греда, а там Дориан Бабунски изпревари Октавио и нямаше проблем да се разпише отблизо. Авансът на домакините бе удвоен след по-малко от 5 минути игра, а асистенцията отново бе на Ненов. Този път той центрира от ъглов удар и намери Антонио Георгиев, който се възползва от неразчетеното излизане на втатаря на Локомотив Александър Любенов и прати топката в мрежата му.

Това обаче далеч не бе всичко за първата част. Първият точен удар за гостите дойде в 20-ата минута, но той бе и голов. Стражът Красимир Костов не успя да улови елементарна топка и Илия Димитров бе наблизо, за да се възползва.

След по-малко от 10 минути по-късно пък (29') Александър Александров изравни след много красив удар с левия крак от границата на наказателното поле. Стражът Костов нямаше никакъв шанс за намеса този път.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички