Масов бой по трибуните помрачи дербито между Локомотив София и Славия (ГАЛЕРИЯ)


Масов бой по трибуните помрачи дербито между Локомотив София и Славия (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2153 0

Отборът на Локомотив София победи Славия с минималното 1:0 като домакин в столичното дерби от деветия кръг на Първа лига. Сблъсъкът между двата отбора обаче беше помрачен от грозни сцени по трибуните, където фенове на двата отбора си спретнаха меле.

Четвърт час след началото на срещата фенове на двата отбора се сблъскаха по трибуните, а стюардите първоначално не посмяха да застанат между тях. Главният арбитър на срещата се принуди да спре мача за известно време, докато се успокоят страстите на трибуните. 

Феновете на двата отбора се налагаха с пръчки и се замерваха с всякакви предмети, като на този етап не е ясно дали има пострадали. След това събитията отново се пренесоха на терена, където двата отбора показаха равностоен футбол.

В 39-ата минута обаче Славия се постави в много неизгодна позиция, след като халфът Георги Вълчев си изкара червен картон и остави отбора си да доиграва срещата в намален състав. Това оказа влияние и след почивката Октавио Мерло вкара във вратата на "белите".

Това се оказа и единственото попадение в срещата, което изкова успеха на Локомотив. Славия пък допусна едва второто си поражение през сезона, с което не успя да се изкачи на върха в подреждането, оставайки на трето място със 17 пункта - с точка по-малко от лидерите Лудогорец и Ботев Пловдив. Локо Сф пък е седми с 12 точки.

ГАЛЕРИЯ на масовото меле между феновете вижте ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички