Селекционерът на Кипър: България няма големи имена в момента, но е силен отбор


Селекционерът на Кипър: България няма големи имена в момента, но е силен отбор
Снимка: GettyImages

1372 0

Старши треньорът на Кипър - Тимур Кецбая, говори преди предстоящата контрола между островната държава и България, която ще се проведе в сряда от 20 часа в Ларнака. Грузинският специалист показа уважение към съперника и подчерта традициите на "лъвовете" във футбола. 

"Може да нямат големите имена сега, но са много добър отбор. И те имат няколко нови играчи. Бяхме загубили в България с 2:0, но бяхме много по-добри. Във втория мач спечелихме с 2:1 в Грузия.

Очаква ни добър мач утре и се надяваме да отговорим на предизвикателството и да победим", обясни Кецбая и си спомни за периода си като национал на родината си и двубоите с България в квалификациите за Европейското първенство през 1996 г. 

"Нямаме много дни да работим с отбора. Няколко играчи отсъстват, но това е възможност да видим другите. Много е важно да видим как можем да бъдем по-конкурентни. Не заслужихме тежкия резултат от предишния мач (загуба от Косово с 1:5 в Лигата на Нациите). Така е в европейския футбол. Играчите не са свикнали да играят на всеки 3-4 дни. Надявам се, че в официалните мачове ще бъдем много по-подготвени", сподели специалистът, който е представител на българската треньорска школа. 

Ето какво сподели и Кръстаич преди контролата с Кипър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички