Кипър с вход свободен за българските фенове, Люксембург ни таксува 30 лв


Кипър с вход свободен за българските фенове, Люксембург ни таксува 30 лв
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

1617 0

За пореден път от 1998-а година България няма да играе на Световно първенство по футбол, но пък поне ще запише няколко мача, включително и един в деня на откриването на Мондиала.

Родните "лъвове" ще изиграят 2 приятелски мачове срещу Кипър и Люксембург. Първият е на 16-и ноември, а вторият в деня на откриването на Мондиала в Катар 20-и ноември.

От Българския футболен съюз внесоха информация относно билетите за гостуващите фенове, които ще искат да гледат на живо "трикольорите". Интересно е, че срещу Малта входът ще бъде свободен, докато за Люксембург ще трябва да бъдат заплатени 15 евро или близо 30 лв.

Ето съобщението на БФС:

"Българският футболен съюз информира феновете на националния отбор, желаещи да подкрепят на живо България в предстоящите приятелски мачове срещу Кипър (16 ноември, Ларнака) и срещу Люксембург (20 ноември, Люксембург), че закупуването на билети за секторите, предвидени за запалянковци на „лъвовете“, е възможно единствено след предварителна заявка на имейл ticketing@bfunion.bg или на телефон +359 90 55 349.

По изискване на местните власти при заявка желаещите са длъжни да предоставят трите си имена и номер на документ за самоличност. Билетите ще се предоставят лично срещу документ за самоличност, както следва:

За двубоя на 16 ноември срещу Кипър – в деня на мача между 16:00 и 19:00 ч. местно време пред централния вход на ст. „АЕК Арена“ в Ларнака.

За двубоя на 20 ноември срещу Люксембург – в деня на мача между 12:00 и 14:30 ч. местно време пред централния вход на „Стад дьо Люксембург“ в Люксембург.

Крайният срок за подаване на заявки за двубоя с Кипър е 14 ноември, понеделник, до 17 ч.

Крайният срок за подаване на заявки за двубоя с Люксембург е 19 ноември, събота, до 17 ч.

Уведомяваме феновете, че бройката на билети е ограничена, а на място билети за българския сектор няма да се продават.

За двубоя на България с Кипър входът е безплатен, а цената на билета за гостуването срещу Люксембург е 15 евро".

Ето кои са избраниците на селекционера Младен Кръстаич за предстоящите двубои

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички