Рокадата в Септември вече е официална: Гешев замени Балъков


Рокадата в Септември вече е официална: Гешев замени Балъков
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

1139 0

Треньорската рокада във втородивизионния Септември София е факт. Клубът съобщи, че Красимир Балъков се е разделил с тима и ще бъде наследен от Иван Гешев, който ръководи дублиращия отбор на столичани.

Балъков изненадващо реши да си тръгне от клуба, след като остана, когато той отпадна от родния елит и дори съумя да го качи на върха във Втора лига. Стана ясно, че причината за раздялата пък са разногласия с ръководството.

Комюникето от Септември

"Ръководството на #СептемвриСофия и досегашният старши треньор Красимир Балъков взеха решение да се разделят по взаимно съгласие!

Закономерно начело на #септемврийци застава треньорът на дублиращият отбор Иван Гешев, който е един от най - успешните треньори в академията на #Септември и през последните години е важна част от развитието и налагането на собствени юноши на професионалната сцена.

Новият наставник на "столичани" е роден на 14 април 1976 година, като кариерата му като треньор стартира във Векта Пловдив, а през 2014 година преминава в школата на ДИТ София, която е под шапката на Септември София! Има кратък и успешен престой в академията на Ботев Пловдив, след което се завръща при "септемврийци".

Под негово ръководство Септември София записва името си като първия български отбор преодолял първи кръг в Младежката шампионска лига, след като отстранява Академия Футболит от Албания.

Пожелаваме успех на новият старши треньор на #Септември и благодарим на Красимир Балъков за всеотдайната работа, професионализъм и му желаем успехи в новите начинания!", пишат от клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Николай Костов и Левски поставени пред трудно решение за бъдещето на Андриан Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички