4 мача, 17 гола и една суперсензация: Купата на България скоро навлиза в решаващ етап


4 мача, 17 гола и една суперсензация: Купата на България скоро навлиза в решаващ етап
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1458 0

Изиграха се още четири срещи от 1/32-финалите за Купата на България. Така остават още две от тази фаза (Спартак Пловдив - Марица Пловдив и Севлиево - Черноморец), след което в надпреварата се включват и елитните отбори.

Към Септември Тервел и Вихрен Сандански се присъедини и трети отбор, който е от Трета лига. Става въпрос за Балкан Ботевград, който хвърли сензацията и отстрани Монтана с 2:1. Това бе и най-интригуващият сблъсък.

Мачът трябва да мине през продължения, след като редовното време завърши при равенство 1:1. Ботевград стигна до следващата фаза, въпреки че изостава в 61-вата минута (след гол на Филип Ежике). Давид Ганчев изравни четвърт час след това, а Александър Христов донесе крайния успех в 108-ата минута.

Най-резултатен бе сблъсъкът между Несебър и Септември София, в който столичани, намиращи се във второто ниво на футбола в страната ни, надделяха с 4:2. Струмска слава Радомир пък разби Лозен 1924 Сухиндол с 5:0, докато Локомотив Горна Оряховица загуби с 1:2 от Спортист Своге.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички