Балъков оглави Втора лига и призна: Ще трябва да плащам банкет


Балъков оглави Втора лига и призна: Ще трябва да плащам банкет
Снимка: Lap.bg

1528 0

Легендата на българския футбол и настоящ наставник на втородивизионния Септември София - Красимир Балъков, говори след успеха в дербито със Спартак Варна. 

Двата тима се простиха с позициите си в елита през миналия сезон, ни столичани победиха насред "Коритото" с 2:1 след обрат в 10-ия кръг на Втора лига

След успеха в директния двубой Септември вече е първи с три точки преднина пред най-близкия си преследвач - Монтана (21 т.). "Соколите" пък остават четвърти с 19 пункта.

Коментарът на Балъков

"Ние не си представяхме да протече мача, представяхме си различен мач. Във футбола понякога голямото желание не ти дава шанс. Първото полувреме имаше пълна доминация на Спартак. От този мач можеше само да се върнем. Евала на момчетата, че дадоха всичко от себе си. Играчите, които влязоха, допринесоха най-много за успеха на Септември. Много емоционален мач. Най-важното са трите точки.

Това са футболисти, които са типично офанзивни. На Митко Митков понякога му се караме, че бие от центъра. Бадара го познавам много добре - от две ситуации може да вкара една. Най-лошото е, че ще трябва да плащам банкет. 

Хубаво за нас е, че удържахме първото място и ни даде малка дистанция от другите отбори. Трябва да играем мач за мач. Загубихме два мача от Черноморец и Янтра Габрово. Психологията трябва да е на топ ниво, ако искаме промоция.

Трябва да запазим ефективността си, която днес се видя в определени играчи. Останалите да покажат качествата си. Голям характер е да обърнеш мач в такъв стратегически двубой. Момчетата си заслужиха банкета", категоричен бе Балъков.

Следете всичко най-интересно от Втора лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички