Родният политически елит уважи „Мача на Надеждата“


Родният политически елит уважи „Мача на Надеждата“
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1594 0

Благотворителната инициатива на Стилиян Петров и неговата фондация „Мач на Надеждата“ беше уважена и от представители на българския политически елит.

В ложата на Националния стадион „Васил Левски“ дойдоха премиерът Николай Денков, спортният министър Димитър Илиев и кметът на София-град Йорданка Фандъкова. Малко след тях пристигна и президентът Румен Радев. На стадиона е и лидерът на  "Продължаваме Промяната" и бивш премиер Кирил Петков.

Държавният глава поздрави бившия капитан на националния отбор за примера, който той и фондацията му дават с инициативата в подкрепа на хората, борещи се с онкологични заболявания.

"Днешната благотворителна инициатива е пример да бъдем обединени. Искам да поздравя Стилиян Петров и неговата фондация за примера, който дават, и за подкрепата на хората, които се болят с онкологични заболявания.

Искам да използвам случая да изкажа своите съболезнования на близките и семействата на загиналите в бедствието по Южното ни Черноморие. Очаквам пълна мобилизация, така че по най-бързия възможен начин да бъдат възстановени комуникацията и щетите", заяви Радев пред медиите.

„Очакваме събитие, което да ни обедини. Днес е ден за съединение. Важното е да помогнем с този празник на спорта. Виждам много хора около стадиона, надявам се да се напълни, защото каузата е изключително благородна“, каза премиерът Денков.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ашли Йънг за Стилиян Петров: Той е преди всичко голям човек, който обединява хората

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички