"Да говорят, колкото си искат": В ЦСКА 1948 са надъхани - очакват да бият ФКСБ в Европа


"Да говорят, колкото си искат": В ЦСКА 1948 са надъхани - очакват да бият ФКСБ в Европа
Снимка: Lap.bg

903 0

ЦСКА 1948 е на прага на исторически момент за клуба, след като ще запише първи минути в европейските клубни турнири. Жребият не бе много благосклонен към клуба и той се натресе на румънския ФКСБ, където на няколко пъти показаха самочувствие и се обявиха за фаворити.

В ЦСКА 1948 очакват победа над ФКСБ

Собственикът Джиджи Бекали бе с най-остри думи, като на няколко пъти подчерта, че тимът му не трябва да има проблеми срещу такъв отбор. В крайна сметка от ЦСКА 1948 също показаха самочувствие, но се отнесоха с далеч по-голямо уважение и се изразиха сдържано.

На пресконференцията ден преди дуела, футболисти на финалиста за Купата на България от миналия сезон признаха, че очакванията им са да победят. Те споделиха и че опонентът може да си говори, каквото поиска.

"Знаете, че повечето момчета в отбора нямаме опит в такива мачове, но това не трябва да ни пречи да се представим добре и да се поздравим с успех в двата мача. Утре излизаме и играем 90 или 95 минути. Всичко си зависи от нас. Те могат да говорят колкото си искат.

Важното е ние какво ще предоставим утре. Основната разлика мисля, че утре ще бъдат съдийските отсъждания. Знаете колко по-свободна е играта и колко по-динамичен става мачът в европейските клубни турнири" - сподели Русев.

Неговият съотборник Реян Даскалов също отбеляза различното темпо на игра, като именно той все пак сподели, че очаква ЦСКА 1948 да надделее над ФКСБ.

"Очакванията ми да се сбием и да има хубав двубой. Надявам се да победим. Със сигурност ще има разлика в динамиката в играта. В България повечето отбори имат по-ниско темпо на игра, като изключим ЦСКА, Левски и Лудогорец" - сподели Даскалов.

Въпреки големите приказки пък треньорът на ФКСБ все пак отсече, че и равенството срещу ЦСКА 1948 "е вариант".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички