Мощната селекция на ЦСКА 1948 продължава, треньорът Рибарски направи разкритие за чаканите нови


Мощната селекция на ЦСКА 1948 продължава, треньорът Рибарски направи разкритие за чаканите нови
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

2407 0

Отборът на ЦСКА 1948 замина на подготвителен лагер в Словения. Треньорът на „червените“ Атанас Рибарски говори пред медиите преди отпътуването на тима.

Специалистът разкри, че към ЦСКА 1948 предстои да се присъединят нови двама играчи. Той говори и за вълнението в клуба преди сблъсъците с ФКСБ в Лигата на конференциите.

ЗА ВХОДЯЩИТЕ ТРАНСФЕРИ

Надяваме се на ползотворен лагер, да окомплектоваме състава и хората, които са изостанали през подготовката да имаме малко повече време за работа във функционално отношение. Едни десет дена, които бяха безценни за нас. Разбира се, контролите да бъдат оползотворени по максимален начин. За съжаление, няма да могат да вземат участие всички в първата контрола. Тепърва отборът ще придобива все по-завършен вид“, обяви Рибарски. 

Входящи трансфери, да (ще има). Очакваме двама след контролата със Сепси. Очакваме и останалите национали. Засега не коментирам изходящите трансфери, има предложения, но нито едно не е прието“, продължи специалистът.

Ограничено е времето, има много изходящи трансфери. Момчетата, които идват, досега са били в почивка и не мога да ги използвам в първите контроли, което ще ни затрудни. Надявам се постепенно да вкараме в игра както тях, така и новите“, каза още той.

С нас Тръгват Валентин Йосков и Мариян Тонев. Който е на ниво и е в по-добро състояние, той ще играе. Радваме се, че контролите ще ги излъчват, за да може нашите фенове да ги гледат. Закъсняват някои футболисти и това ще ни попречи още от първата контрола да говорим за подобряваме на облика“, заяви Рибарски.

ЗА ФКСБ И ОЧАКВАНАТА ПРОМЯНА НА ДАТАТА ЗА ПЪРВИЯ МАЧ С РУМЪНЦИТЕ

„Надявам се да успеем да преодолеем първия отбор. Не съм гадател. Контролните срещи ще покажат на какво ниво сме. Няма да правим прогнози. Мачът (с ФКСБ в Лигата на конференциите) ще бъде изместен за друга дата, но ние ще сме домакин (в първия мач).

Със сигурност има вълнение. Една голяма отговорност и чест е за мен. Не знаем на кой стадион ще играем в Букурещ, ще излезе официално съобщение“, каза Рибарски за мачовете с ФКСБ във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любослав Пенев с двоен трансферен удар, взима двама от ЦСКА 1948 в Хебър Пазарджик

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички