Атанас Рибарски "посече" Сепси жестоко: Престижна победа? Това за нас бе една тренировка


Атанас Рибарски "посече" Сепси жестоко: Престижна победа? Това за нас бе една тренировка
Снимка: БГНЕС

3576 0

Наставникът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, коментира успеха на неговия тим над носителя на румънската купа - Сепси, в приятелска среща, която се проведе на австрийска земя.

Успехът над Сепси

"Престижна победа? Това за нас бе една тренировка. Подходихме сериозно. Мога да разделя мача на 2 полувремена. Мисля, че през първото се справиха максимално добре с изискванията и противника не можа да отговори. Първите 2-3 минути не навлязохме както ми се искаше. Четирима човека играха цял мач. Имаше и футболисти които играха втори пореден цял мач. Трябва да пазим футболистите си здрави", започна Рибарски.

Спадът през второто полувреме

"Не искахме да се прибираме. Излязоха ни два пъти по централната линия, където закъсняхме, умората си каза думата. Неделко бе закъснял с подготовката. Голям енергоразход е да останем в тяхната половина. Това е нещо, което ще се изчисти скоро".

Скоростта в играта на Бирсент Карагерен

"Със сигурност той тренира здраво и много добре. Освен него и останалите флангови футболисти притежават скорост и техника, които биха затруднили защитниците. Вдигаме скоростта в нашите атаки".

Доволен ли е от работата Рибарски?

"Не знам дали ще можем да използваме други играчи, няма да рискуваме. Приоритет са показателите по време на тренировка. Трябва да ги вкараме в добро състояние и да не рискуваме. Благодарение на екипа, с който работя, се надяваме всички да останат здрави", завърши българският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички