Играч на ЦСКА 1948 с тежка контузия от началото на подготовката, Рибарски бесен: Грубостта помрачи срещата


Играч на ЦСКА 1948 с тежка контузия от началото на подготовката, Рибарски бесен: Грубостта помрачи срещата
Снимка: БГНЕС

3596 0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 - Атанас Рибарски, сподели мнението си след ремито с Марибор (1:1) в първата контрола на "червените" по време на лагера в Словения. 

След по-малко от час обаче тя бе помрачена от контузията на Октавио от българския клуб. В 58-мата минута той контузи лявото си коляно след единоборство с футболист на съперника.

Октавио видимо изпитваше силна болка и моментално бе заменен, а след мача Рибарски бе категоричен, че първоначалните новини не са добри. Той се оплака от грубите действия от страна на съперника.  

Мнението на Рибарски

"Сериозна контрола беше това. Хареса ми през първото полувреме играта в дълбочина. Не можем да говорим още за игрови облик. Има и умора, но на моменти мисля, че грубостта помрачи самата среща. За съжаление, първите новини за Октавио не са добри.

В такава среща не мисля, че е колегиално такъв тип влизане. Имаше и още такива. Надявам се с другите момчета всичко да е наред", категоричен бе Рибарски след крайното 1:1 между ЦСКА 1948 и Марибор.

Следете всички около елитните български клубове със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички