Решено: Бившият футболист на ЦСКА Петър Занев се нагърби с тежка задача в Пирин Благоевград


Решено: Бившият футболист на ЦСКА Петър Занев се нагърби с тежка задача в Пирин Благоевград
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

800 0

Бившият футболист на ЦСКА Петър Занев бе избран за временно изпълняващ длъжността 'управител' на елитния Пирин Благоевград!

Предложението, което бе направено от кмета - Методи Байкушев, бе прието по време на извънредна сесия на местния ОС и бе подкрепено с 33 гласа "ЗА" (4 "ПРОТИВ" и 1 "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ").

С днешното гласуване общинските съветници в Благоевград освободиха досегашния управител на "орлетата" - Атанас Дафинов, който подаде оставка преди малко повече от две седмици.

Занев пък разкри, че дефицитът в бюджета на Пирин е около 900 000 лева и че вижда изход от трудната ситуация чрез труд, намиране на нов собственик и спонсор, редуциране на излишните разходи, оптимизиране на бюджета и строга финансова дисциплина във всички направления.

Предложението Петър Занев да поеме временно клуба до избор на управител предизвика близо едночасови дебати в залата, а засега единственото сигурно име в екипа му е това на Петър Михтарски.

"Адмирирам мъжеството на Петър Занев да поеме временно управлението, защото спасяването на клуба не е сигурно!", предупреди кметът Байкушев, цитиран от "БТА".

*Четете всички последни новини от българския футбол в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички