Първо в SportLive! Черно море загуби основен футболист за сблъсъка с ЦСКА


Първо в SportLive! Черно море загуби основен футболист за сблъсъка с ЦСКА
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

10554 0

Черно море загуби един от основните си футболисти за утрешния четвъртфинал за Купата на  България срещу ЦСКА. От сметките на треньора Илиан Илиев отпада Мазир Сула, научи Sportlive.bg.

24-годишният франзуцин с алжирски корени е с болки в кръста. Така се очертава той да не успее да излезе срещу „червените“ на стадион „Българска армия. Сула бе включен в групата от 20 души за мача.

В последния момент отпадна Мазир Сула заради болки в кръста. Даниел Димов пък не е готов на 100% за двубоя. Имаме си своите проблеми“, каза треньорът Илиан Илиев пред медията ни.

„Моряците“ няма да могат да разчитат на още няколко играчи. Аут за мача са заради контузии са още Николай Златев, Ангел Ангелов и Едгар Пашеко. Аут е и Матеус Машадо, на когото все още не са му готови документите.

Двубоят между ЦСКА и Черно море е утре от 20 часа на стадион „Българска армия“. Крайният победител ще се определи в един мач.

ВИЖТЕ ОЩЕ:В Черно море заговориха за съдиите още 10 дни преди мача с ЦСКА

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички