Първите думи на Димитър Бербатов като президент на БФС


Първите думи на Димитър Бербатов като президент на БФС
Снимка: Getty Images

4482 0

Новоизбраният президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов направи първи коментар след гласуването на днешния конгрес. Бербатов бе избран единодушно от 76-те делегати в залата, като тепърва ще става ясно дали този този избор е легитимен и дали ще бъде вписан като президент на футболната централа.

"Благодаря ви още веднъж за присъствието, за вота на доверие, който ми давате. Основен приоритет ще бъде това обединение, което минава през един честен и прозрачен конгрес. Мисля, че това е най-демократичният вариант всички хора да представят своите идеи. Започваме да градим, не да рушим, и то заедно", каза Бербатов след избирането му.

Бербатов даде и своите предложения за членове на Изпълнителния комитет. "Това са хора, които мисля, че заслужават място в този Изпълком, но в крайна сметка Вие решавате. Всеки ще отговаря за дадена функция и за определен критерий, предлагам футболни хора и такива от бизнеса."

"Моите предложения са Стилиян Петров, Мартин Петров, Петър Величков, Борис Станков, Бойко Величков, Михаил Мадански, Ясна Ставрева, Милен Русев, Бисер Цолов, Светослав Петров, Николай Жейнов, Георги Попов. Вашето мнение е най-важното за мен, това е най-важното гласуване", каза Бербатов.

Какви други решения се взеха на днешния конгрес на БФС, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички