"Просто имах лош късмет" - младок от Септември обяви колко време ще се възстановява след мача с Левски


"Просто имах лош късмет" - младок от Септември обяви колко време ще се възстановява след мача с Левски
Снимка: Lap.bg

1693 0

19-годишният защитник на Септември София Мартин Стойчев даде интервю пред "Dsport", в което разкри подробности за състоянието си. Младокът се контузи още в началните минути на двубоя с Левски на 16 октомври, когато падна лошо на ръката си след единоборство с Уелтън.

В началото Стойчев разказа как се стигнало до контузията и обяви, че рамото му е извадено, но за щастие няма да се наложи операция:

"Видях шанс, при който мога да отнема топката, но закъснях и се стигна до единоборството с Уелтън, след което просто имах лош късмет при падането. При първоначалните прегледи веднага след рентгена се разбра, че рамото ми е извадено и след това се наложи да направя ядрено-магнитен резонанс, за да преценят лекарите дали трябва да бъда опериран, но за моя радост няма да се наложи хирургическа намеса".

Относно периода на възстановяване, бранителят заяви следното: "Предстои ми един месец пълно обездвижване на ръката, след което ще се нуждая от рехабилитации две седмици като, разбира се, в този период ще тренирам останалите части на тялото, които мога да натоварвам, за да поддържам форма доколкото е възможно".

Мартин Стойчев бе запитан и дали е получил извинение от Уелтън и отговори така: "Да, веднага след сблъсъка Уелтън се доближи до мен, за да види как съм". 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички