Пламен Андреев от Левски бе оценен доста високо от популярен скаут


Пламен Андреев от Левски бе оценен доста високо от популярен скаут
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3648 0

Младият вратар на Левски и капитан на отбора - Пламен Андреев, бе отличен от един от най-популярните сайтове за таланти "footballtalentscout", в който се появи интересна разработка за качествата му.

Какво казва изданието за Андреев?

"Пламен Андреев е смятан за един от най-интересните млади вратари в Европа. Той се присъединява към школата на Левски през 2018 година от столичния Ботев 57. Прави своя професионален дебют само на 16 години - на 23 май 2021 година в мач от първенството срещу Черно море. През този сезон Андреев се пребори за титулярна позиция в отбора и стана капитан, което е изключително впечатляващо за младата му възраст. Трябва да се следи развитието му, което е обещаващо", написа Яцек Кулиг.

Заслужените овации

Младият вратар на "сините" впечатлява с изявите си през този сезон. На моменти се вижда, че той проявява колебливост, но това може да му бъде простено заради неговата младост. В 22 изиграни мача като професионалист, до момента, той е допуснал едва 13 гола, като има записани цели 15 чисти мрежи.

Лидерът Андреев

Пламен Андреев е важна част от състава на Станимир Стоилов, както и от проекта на Левски за бъдещето. Младокът получи и капитанската лента, което само по себе си говори кой е считан за бъдещия лидер на този отбор и кой е готов да поеме тежестта и критиките след слаб резултат или представяне.

Междувременно в Левски вече кроят планове за зимния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички