Потвърдено: Екс треньор от Първа лига кандидатсва за селекционер на тим от Мондиал 2022


Потвърдено: Екс треньор от Първа лига кандидатсва за селекционер на тим от Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

1020 0

Бившият селекционер на столичния Септември - Славко Матич, отправи официалната си кандидатура за поста на селекционер на представителния африкански тим от Гана. Страната остана без наставник след участието на Мондиал 2022, когато Ото Адо бе освободен, припомня ghanaweb.com

Медията твърди, че сърбинът вече е подал документите си, като местната Централа трябва да обяви решението си в близките седмици. Любопитно е да се отбележи, че сред спряганите за поста е и германският специалист Томас Тухел, но той вероятно изчаква оферта от силен клубен отбор в Европа.

Припомняме, че Матич се озова в местния Хартс ъф Оук в средата на месец октомври, след като по-рано през месеца се раздели със Септември. В Гана тимът му се намира на четвърто място в елита, но е само на три точки зад лидера Адуана Старс.

Изданието твърди, че Матич не е съгласувал решението си с ръководството на Хартс ъф Оук и не се знае дали те ще го оставят на треньорския пост. В миналото той бе начело в Сърбия, Китай, Катар и Словения.

Вижте кой местен футболист е предложил Матич в България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички