"Много умен и мислещ футболист" - бивш треньор на Асен Чандъров отправи призив към Левски


"Много умен и мислещ футболист" - бивш треньор на Асен Чандъров отправи призив към Левски
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1933 0

Бившият старши треньор на Септември София, който в момента работи в ганайския Хартс ъф Оук - Славко Матич, каза няколко думи за последното ново попълнение на Левски - Асен Чандъров.

Матич, който бе начело на Септември през миналата година, призова на "Герена" да дадат "диригентската палка" на Чандъров, а "той сам ще я вземе":

"На него просто трябва да му се подаде диригентската палка и той сам ще я вземе. Асен натрупа опит и самочувствие. Той е професионалист и в тактическо отношение се изкачи на следващо ниво. Много умен и мислещ футболист, който е добър с топка в крака. Има поглед върху играта, мисли с един ход напред и е един от най-добрите изпълнители на статични положения в България", обясни 46-годишният специалист.

"Явно младостта и липсата на достатъчно подкрепа не са му позволили да се наложи първия път в Левски, защото определено не е липсата на качества. Надявам се този път да е различно и той да се превърне в лидера, какъвто бе в Септември. И беше такъв не само на терена. Много открито и усмихнато момче, чието присъствие е полезно и положително за съблекалнята", изтъкна още Славко Матич пред "Тема Спорт".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Асен Чандъров: Целя се възможно най-високо, искам да зарадвам феновете (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички