"Показват се змиички, които съскат": Вили Вуцов с ново култово изказване


"Показват се змиички, които съскат": Вили Вуцов с ново култово изказване
Снимка: https://fcyantra.bg/gallery

1424 0

Една от най-култовите личности в българския футбол - Велислав Вуцов, не пропусна отново да напомни за себе си. Неговият Янтра Габрово този път успя да го зарадва.

Габровци надвиха Марица с 4:1 в мач от 4-ия кръг на Втора лига. Специалистът остана доволен от видяното. Въпреки това, не пропусна да внесе и доза критики в коментара си след срещата. 

Как Вуцов мотивира играчите си?

"За първи път, наистина, цяла седмица не бях притеснен. Предишната имахме два дни, в които не бяхме убедителни в тренировъчния процес. Извадих двама футболисти от групата, за да се постреснат малко. Във Варна срещу Спартак изиграхме безобразен мач, за който се извинявам на хората, които дойдоха да ни подкрепят", започна наставникът на габровци и продължи.

Още има "змиички" на стадион "Христо Ботев"

"Има много, които ми вярват. Показват се и някои змиички, които съскат. Ние имаме много добри футболисти, но може би очакванията в момента малко ги потискат.

От четири мача в домакинските играхме по еднакъв начин, а навън по друг - по-лош. Дано в следващото излизане променим това. Да компенсираме не само с резултат, но и с добра игра", допълни още Вили Вуцов.

По-далеч от баща си с изказвания не остава и синът на Вили - Петър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички