Официално: Вили Вуцов ще води Янтра във Втора лига през следващия сезон


Официално: Вили Вуцов ще води Янтра във Втора лига през следващия сезон
Снимка: Lap.bg

2751 0

Велислав Вуцов ще остане старши треньор на Янтра и през следващия сезон. Той ще продължи да води отбора във Втора лига, като ще опита да го класира за елита на България. 55-годишният специалист пое отбора през април по-рано през годината.

Той бе с основна заслуга тимът да остане в професионалния футбол, като под негово ръководство Янтра Габрово записа четири победи, две равенства и една загуба. Ето какво написаха от клуба и за селекцията:

"Велислав Вуцов ще бъде начело на Янтра и през новия сезон във Втора професионална лига. След постигнато споразумение с ръководството на клуба, 55-годишният специалист ще продължи работата си като старши треньор на габровския тим.

Вили Вуцов пое треньорското кормило на Янтра през април и имаше сериозен принос за запазването на мястото на тима в професионалния футбол. Под негово ръководство отборът ни постигна четири победи, две равенства и допусна само една загуба.

Вече се работи активно по селекцията за новия сезон, скоро ще бъде оповестена и програмата за контролните срещи" - написаха от Янтра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички