Вили Вуцов пак "избухна": Махленски футбол! Две мишки и три плъха могат да се съблекат вътре


Вили Вуцов пак "избухна": Махленски футбол! Две мишки и три плъха могат да се съблекат вътре
Снимка: https://fcyantra.bg/gallery

2181 0

Треньорът на Янтра Габрово - Велислав Вуцов, напомни за себе си с култово изказване след равенството на своите възпитаници срещу Бдин Видин. "Зелените" не съумяха да надвият новака във Втора лига в първия кръг от новия сезон в шампионата, завършвайки 0:0.

Какво пак разгневи Вили?

Това вбеси колоритния наставник, който не изпусна момента, след срещата, да разкритикува публично голяма част от играчите си за показаното. Допълнително масло в огъня му наля и неособено добрият терен, предложен от домакините, както и високите температури.

"Очаквах, че мачът ще бъде от "дървените". Така се и получи. Доволен съм само от трима. В един момент започна да се играе махленски футбол. Ще започнем да си говорим на по-висок тон. Не може да се оправдаваме с жегата и лошия терен", започна Вуцов след двубоя и продължи.

"Измислена инициатива, с много малко положения. Трябва да се потрудиш да вкараш гол. Това днес беше нещо между шляпаница и джапаница. Иначе безобразен терен, не знам кой му дал лиценз на този терен", добави той.

Съблекалня като за "две мишки и три плъха"

"Да се сезират, катастрофален терен. Как се дава лиценз на подобно нещо? Викат ми, виж стадиона Плевен. Да затворят и него! Вижте съблекалнята за гости! Вътре могат да се съблекат две мишки и три плъха! Ако я видите, трябва да се гръмнете. Ще събера всички директори, да се реши - ще се играе ли футбол или не", допълни още той.

С култов коментар наскоро блесна и синът на Вуцов, който попълни редиците на Янтра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички