Ново 20: Вили Вуцов клъвна на въдицата на Янтра Габрово и остава начело на отбора?


Ново 20: Вили Вуцов клъвна на въдицата на Янтра Габрово и остава начело на отбора?
Снимка: https://fcyantra.bg/gallery

9858 0

Досегашният треньор на Янтра Габрово - Велислав Вуцов, изглежда ще продължи да се ползва с качеството си на такъв и занапред. Специалистът е взел решение да промени първоначалните си намерения и да остане начело на тима, информира "Гонг".

Обрат

Габровци очакваха раздяла със своя наставник след края на изминалия сезон във Втора лига. Дори бяха посочвани варианти за наследници на поста, сред които бившият треньор на Левски Антони Здравков. 

Според изданието обаче, Вуцов се е споразумял в последния момент с ръководството на клуба за преподписването на контракта си. Двете страни са калибрирали параметрите по него, стигайки до съгласие.

Причината

От информацията става ясно, че босовете на Янтра първоначално не са могли да убедят специалиста поради по-ниското от желаното от него възнаграждение, което му предлагали. В крайна сметка обаче до сделка се стигнало, след съвместен компромис.

Колоритният треньор пое габровци в края на миналия сезон. През настоящата кампания той и възпитаниците му съумяха да запазят професионалния статут на отбора, финиширайки 8-ата позиция.

Междувременно Вуцов напомни за буйния си нрав и език, скачайки остро на бившия си клуб Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички