Пирин ще си търсят правата за нарушението на правилника от Левски


Пирин ще си търсят правата за нарушението на правилника от Левски
Снимка: Официален сайт на Пирин Благоевград

3339 0

От Пирин (Благоевград) няма да подминат нарушението на Левски в мача с тях. Днес те ще пратят своето становище по случая до БФС и компетентните комисии, които да се произнесат по случая. Това е казал управителят на клуба Атанас Дафинов.

Както е известно, вчера стана ясно, че "сините" са били записали 10 резерви за мача срещу "орлетата", а по правилника на БФС максималният им брой трябва да е девет.

"Още в понеделник ще предприемем нужните действия. Има си член и алинея от правилника, които са нарушени. Ние ще искаме обяснение от компетентните органи защо са го допуснали. И ако се докаже, че е така (б.а. – че смените наистина са били десет), ще настояваме да кажат какво следва. Ние ще си търсим правата до последно", отсече Дафинов пред "Тема спорт".

Изданието пише, че днес или най-късно утре БФС ще излезе със становище по случая. Правилникът предвижда дори служебна загуба за провинилия се отбор. А Левски вече бе солидно глобен след мача с Пирин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички