Уелтън: Ще работим усилено, за да станем шампиони


Уелтън: Ще работим усилено, за да станем шампиони
Снимка: Levski.bg

1858 0

Уелтън бе определен за "Играч на мача" при успеха на Левски над Пирин с 2:0 в отложена среща от шестия кръг на Първа лига. Той окри резултата в 78-ата минута на "Герена" с първия си гол през сезона. 

За пореден път той благодари на фенове и съотборници след петия успех от началото на сезона. Уелтън не пропусна и да даде заявка за шампионската титла, за която ще работят по време на всяка тренировка.

Мнението на Уелтън

"Както винаги - трябва да благодарим на феновете, а след това да дам заслуженото и на съотборниците си. От съблекалнята знаехме, че няма да е лесно. Като гледаме как всички излизат срещу мас - никога няма да е лесно. Всеки мач ще излизаме за победа и ще я постигаме - ще работим за това. 

Знаехме, че ще е трудно да вкараме. Това е щастлив ден за вратаря на противника. Опитахме по-често да затваряме пространства и да опитаме. Благодарение на съотборниците ми и Бог - успях да вкарам. 

След подобни почивки понякога става по-трудно. Сега ще израстваме и ще става по-добре. Всеки ден ще работим усилено за победи и да станем шампиони", категоричен бе Уелтън. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички